غدههای عادی و غدههای سرطانی
تومورهای مغزی
زالوها را در کنار مصرف داروهای گیاهی مخصوص تومورهای مغزی ابتدا روی پاها میاندازیم. سپس در صورت لزوم تکرار میکنیم و فاصله زمانی هر 25 روز یک بار را برای 20 عدد زالو که هر 10 عدد آن را روی یک پا انداختهاید رعایت مینمایید.
در مراحل بعدی با تشخیص پزشک روی دستها و پس از آن با رعایت فاصله 20 تا 25 روز پشت گوشها زالو بیاندازید. مشروط بر آنکه بیمار از توان خونسازی قوی برخوردار باشد.
توجه کنید که در علاج تومورهای مغزی چه سرطانی و چه غیر آن زالودرمانی را از پا شروع نمایید.
تقریبا همه افرادی که از داروهای گیاهی مخصوص تومورهای مغزی استفاده نمودهاند همراه با زالودرمانی شفا یافتهاند.
گر تومور مغزی در اثر مصرف داروهای گیاهی بسیار کوچک شده است و آثاری از سرایت به اندامهای دیگر وجود ندارد زالودرمانی از موضع نزدیک مثلا پشت گوشها انجام میشود.
اگر درمان تومور با داروهای گیاهی مدت زمان طولانی انجام شده و بدون وجود آثاری از سرایت به اندامهای دیگر، تومور با روندی کند رو به کوچک شدن است باز هم انداختن زالو از موضع نزدیک بلامانع است.
بنابراین تنها زمانی که تومور با سرعت و هیجان رو به پیشرفت است و یا پزشک از احتمال سرایت و متاستاز به اندامهای دیگر بیاطلاع و
بیمناک است، بهتر است زالودرمانی از دورترین محل یعنی از روی پاها نزدیک به انگشتان شروع شود.
سرطانهای ظاهر بدن با زخمهای وخیم:
چنانچه تومورها از اعضای رئیسه بدن دور باشند مثلا روی قوزک پا یا دست باشند زالوها را روی همان محل میگذاریم و توان بیمار را در نظر میگیریم و هر ماه یا هر 15 روز یک بار زالودرمانی را تکرار میکنیم.
البته همانطور که گفتم باید امکان سرایت و دست اندازی سلولهای سرطانی به اندامهای دیگر وجود نداشته باشد، یعنی داروهای تجویز شده گیاهی سایر اندامها را در مقابل سرایت سلولهای سرطانی بیمه کرده باشد.
تعداد زالوها در هربار باید تا 10 عدد باشد و جثه آنها متناسب با قدرت بدنی بیمار در نظر گرفته شود.
همراه با این خونگیری باید داروهای ضد سرطان گیاهی مصرف شده و روی زخمهای سرطانی مرهمهای مناسب گذاشته شود.
گاه درمان این تومورها بیش از یک سال به طول میانجامد اما همواره نتیجهبخش بوده و بهبودی کامل به اذن پروردگار حاصل شده است.
چنانچه تومورها به اعضای رئیسه بدن نزدیک باشند، زالوها را در دورترین نقاط از محل تومور میاندازیم. مثلا در تومورهای مغز و زبان و بینی و سرطان ریه و پستان و غدد لنفاوی زالودرمانی را از روی پا شروع میکنیم و به تدریج با ظهور علائم بهبود زالودرمانی را به تومور نزدیک میکنیم.
اگر بیمار کمخون است از زالودرمانی اجتناب میکنیم و از داروهای خونساز ضد سرطان مانند شیره انگور استفاده میکنیم.
در سرطان خونسازی نقش اصلی درمان را بازی میکند. درمان سرطان مانند صف آرایی دو لشکر است که سلولهای سرطانی لشکر دشمن و سلولهای سالم لشکر خودی را تشکیل میدهند. هر دو لشکر در قتالی سخت یکدیگر را از پای درمیآورند و باقیمانده لشکر از هر جناحی که باشد آن جناح پیروز میدان است.
بنابراین اگر زالودرمانی منجر به کم شدن سلولهای سالم شود به ضرر بیمار است. پس از مصرف داروهای خونساز و تولید خون بسیار در بدن چنانچه زالوها در قسمتهایی از بدن که حاوی خون کثیف و سرطانی است انداخته شود به نفع بیمار است.
وقتی خون درمانی نزدیک زخم سرطانی را شروع کردید باید به یکباره خون نگیرید.
تعداد دقیق زالو در هر نوبت بستگی به تشخیص و تجربه پزشک و توان بیمار دارد. برای برخی از مبتلایان به سرطانهای ظاهری به عنوان مثال هر روز یک عدد زالو روی زخم یا کنار آن میاندازیم و پس از مدتی یک روز در میان و بعد دو روز در میان و هفتهای یک بار و ماهی یک بار و چند ماه یکبار زالودرمانی را تکرار میکنیم.
تعداد زالوها را نیز بر اساس شرایط بیماری و میزان نیاز میسنجیم.
من بر اساس تشخیص و بنا بر تجربه خود، گاه یک و گاه 2 یا 3 یا بیشتر، با رعایت فاصله زمانی گوناگون زمانبندی زالودرمانی را نیز تعیین نموده و شرایط و حال بیمار را در نظر گرفتهام.
با تعداد زالوی کمتر در هر روز و سپس زیاد کردن فاصلههای زالودرمانی و همینطور کمکردن زالو و کمکردن زمان، کار درمان را به پیش میبریم. منظور من این است که فرمول مشخصی برای تعیین زمان و تعداد زالوها نداریم بلکه شرایط بیمار را در نظر میگیریم.
در مورد سرطانهای شدید که در چهره به صورت زخمهای خورهای با سرعت رشد زیاد ایجاد میشود داروهای گیاهی ضد سرطان و پاکسازی بدن از خلط غالب زالودرمانی را از فاصله نزدیک روی زخم و چسبیده به کنارههای زخم آغاز میکنیم.
تعداد زالوها هر روز کمتر از 3 تا 4 عدد زالوی ریز متناسب با توان بیمار انداخته میشود و با توجه به بهبود زخم فواصل بین زالودرمانی افزایش مییابد.
سرطان پوست
در سرطان پوست زالوها را روی همان محل سرطان و اطراف آن میاندازیم و داروهای گیاهی پاکسازیکننده خلط غالب و مرهمها و شستشوهای گیاهی مخصوص سرطان را دقیقا مصرف میکنیم.
ملاک تعیین تعداد و زمان زالودرمانی در مبحث علاج سرطانهای ظاهری توضیح داده شد.
دیابت (قند خون)
در کنار سایر درمانهای گیاهی بیماران مبتلا به قند خون بهتر است همیشه زالو درمانی را بیش از دیگران مورد توجه قرار دهند.
این کار از سکتههای مغزی و قلبی و زخمهای وخیم جلوگیری میکند و زمینه را برای درمان بیماری قند بوسیله داروهای گیاهی بیش از پیش فراهم میسازد.
زخمهای روی ساق پا و جوشهایی که مدتها روی پا میمانند با زالودرمانی بهبود مییابند.
خون در پای اکثر این افراد به سمت پایین رسوبگذار شده و باید بطور متناوب بوسیله زالو یا حجامت خارج شود تا سلامتی این اشخاص همواره تأمین شود و از بیماریهایی مانند سکته جلوگیری بعمل آید.
زخمهای وخیم در بیماران دیابتی
گاه همراه با عفونت و ترشح چرک است.
روی زخم و کنارههای آن را زالو میاندازیم؛
از ضمادها و پمادهای چرککش و گندزدا و جوشدهنده و رویاننده گوشت گیاهی استفاده میکنیم، حتی اگر یک سال هم طول بکشد زالودرمانی را ادامه میدهیم و داروهای گیاهی ضد قند و در عین حال خونساز را برای بیمار تجویز میکنیم
:: موضوعات مرتبط:
بیماری ها ,
بیماری های مغز و اعصاب و روان ,
زالو درمانی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0