نوشته شده توسط : shefa


درد آرنج

زیر آرنج پایین‌تر از محل درد 7 تا 10 عدد زالو می‌اندازیم.

درد مچ دست

اطراف و دور مچ دست را هر 15 روز یکبار 10 عدد زالو می‌اندازیم و داروهای رقیق کننده خون برای بیمار تجویز می‌کنیم. با روغن کرچک و یا روغن اسقیل هر روز یا هر شب مچ دست را مالش می‌دهیم.

دیسک کمر

هربار روی هر پا 10 عدد زالو روی محل سیاتیک یا روی کعب پا می‌اندازیم و 3 بار به فاصله هر 25 روز یک بار تکرار می‌کنیم. مصرف جوشانده‌های گیاهی الزامی است.

گاه لازم است نوبت دوم پشت زانو و در نوبت سوم اطراف چهار بند هربار 10 عدد زالو بیاندازیم. مالش ویژه دیسک کمر با تمهیدات فوق می‌تواند کاملا این بیماری را علاج کند.

سیاتیک

با مصرف جوشانده مخصوص سیاتیک و مسهل عام و سایر درمان‌های گیاهی هر 15 روز یک بار روی رگ سیاتیک جنب قوزک بیرونی پا هربار 10 عدد زالو بیاندازید.
 اگر هر دو پا نیز زالو انداخته شود مانعی ندارد آنگاه فاصله زمانی زالوی بعدی 20 تا 25 روز خواهد بود. تا 3 مرحله ادامه دهید.

آرتروز زانو

در مورد آرتروز به دلیل آنکه خشکی و صلابت زانوها باعث ساییدگی می‌شود زالودرمانی باید با دقت انجام پذیرد. ابتدا مزاج بیمار باید تعدیل و اخلاط اضافی دفع گردد، سپس جوشانده‌های گیاهی مخصوص آرتروز مصرف شود تا کبد و کلیه‌ها شیره‌های نرم کننده مفاصل را نرم و تا حدودی از خشک شدن و ساییدگی آن‌ها جلوگیری به عمل آورند و ضمادها و روغن‌های نرم‌کننده زانو را نیز انجام دهند، آنگاه خونگیری با زالو را آغاز نمایند.
بدین ترتیب که ابتدا روی هر پا 5 تا 7 عدد زالوی نسبتا درشت در محوطه بین قوزک پا تا انگشت سوم بیاندازند. هر تعداد زالو که انداخته‌اید در عدد 5/ 1 ضرب کنید.
هر عددی که بدست آمد به همان تعداد به روز صبر کنید و دوباره خونگیری را آغاز نمایید.

چنانچه این اصول رعایت نشود و فاصله زمانی در نظر گرفته نشود ممکن است زالودرمانی بی‌موقع باعث تشدید خشکی مفاصل و تشدید درد آرتروز گردد.

دومین خونگیری اطراف زانو و پشت زانو و به تعداد 5 تا 7 عدد باشد. خونگیری سوم دوباره بین انگشت سوم تا انگشت کوچک باشد و خونگیری چهارم باز هم اطراف کشکک زانو و پشت زانو در محل تاشدن انجام شود و به همین ترتیب با مصرف داروهای گیاهی، مالش مرتب و روزانه و رعایت همه دستورات پزشک ادامه دهید.
 مالش باید در مقابل گرمای آفتاب یا گرمای مصنوعی مانند بخاری انجام شود تا کم‌کم نتیجه مطلوب بدست آید.

 روغن اسقیل روغن مناسبی برای دردهای مفاصل و رماتیسم و آرتروز است.
سایر روغن‌های مناسب دیگر عبارتند از: روغن حنظل، زیتون سبز رودبار، کرچک، غار، کنجد، گردو، سقز و سیاه‌دانه که به تنهایی یا هرکدام که در دسترس بود با هم مخلوط کنید و اگر لازم بود مقداری پودر گنه‌گنه به آن اضافه کنید.
مالش را روزها انجام دهید و شب‌ها ضماد زیر را طبق دستور تهیه و روی محل درد ببندید:
سورنجان، گل ختمی، بذر قطونا (اسفرزه)، آرد جو، مرزنجوش، خرما و کشمش
داروهای خشک را مساوی گرفته و پودر کنید و هر شب برای هر زانو یک قاشق غذاخوری از پودر را با 3 عدد خرما و 2 قاشق غذاخوری کشمش و کمی روغن گل سرخ و زرده تخم‌مرغ بومی خمیر کرده و روی پارچه تمیز ریخته و روی بخار کتری داغ کنید و روی زانو ببندید و تا صبح باز نکنید.
 اگر قویتر می‌خواهید کمی زعفران و افیون به دارو اضافه کنید.
اگر زانو ورم دارد یک روز در میان یک تکه نمد را داغ کنید و روی زانو یک پارچه نخی نازک بگذارید و نمد را ناگهان روی زانو بگذارید و محکم روی زانو فشار داده حد اقل مدت 30 ثانیه نگهدارید به‌طوری‌که بیمار از سوزش آن ناراحت شود ولی آن‌قدر نباشد که پوست را بسوزاند.
چند بار که یک روز در میان این حرکت تکرار شود ترشحات نرم‌کننده درون مفصل سر مفاصل را می‌پوشاند و قسمت‌هایی که باز شده و مواد درون مفصل از آن خارج می‌شود بسته شده و ورم از بین می‌رود و به تدریج به حالت طبیعی باز خواهد گشت.


درد ساق پا، سوزش پا

زالوها را در قسمت پایین ساق پا بالای مچ می‌اندازیم.
هر پا 10 عدد زالو و حد اقل 3 بار زالودرمانی را با حفظ فاصله زمانی در همان نقطه تکرار می‌کنیم.

نقرس

زالودرمانی روی پا حد اقل در 3 نوبت با حفظ فاصله زمانی یکی از درمان‌های مؤثر و لازم در بیماری نقرس می‌باشد. داروهای گیاهی همراه با زالودرمانی بیماری نقرس راکاملا درمان می‌کند.

محل انداختن زالو روی محل درد است. روی پا نزدیک به انگشتان بهترین جا برای زالو انداختن است.
در صورت غلبه خون در سراسر بدن زالودرمانی کلّی مانند زالودرمانی در علاج سکته مغزی مفید است.

 

خار پاشنه

خار پاشنه که یکی از معضلات پزشکی غرب است، به خوبی با زالو درمان می‌شود.
یک تا سه بار هربار 10 عدد زالوی نسبتا درشت با توجه به توان بیمار دور هر پاشنه بیاندازید. هر روز با روغن کرچک مالش داده شود و یا صبر زرد نرم‌شده با سرکه مخلوط و هر شب روی خار پاشنه ضماد گردد و تا صبح بماند.
خوشبختانه تاکنون همه افرادی که مراجعه نمودند با این روش درمان کامل شدند.
این بیماری بیشتر و اغلب در خانم‌ها ایجاد می‌شود.

لاغر شدن عضلات پاها

روی کعب پاها یا پایی که لاغر شده است یا بین انگشت سوم تا انگشت کوچک حد اقل 3 نوبت با رعایت فاصله زمانی زالو می‌اندازیم و روغن‌های مالشی و سایر درمان‌های گیاهی را اجرا می‌کنیم.

سرد شدن عضلات پاها

روی کعب پاها یا بین انگشت سوم و انگشت کوچک هرکدام 10 عدد زالو می‌اندازیم و با فاصله زمانی لازم 3 بار تکرار می‌کنیم.
ضمنا از داروهای خونساز و مولد خون صالح استفاده می‌کنیم.

پرش عضلات پاها

پرش پاها که بخصوص شب‌ها تشدید می‌شود با زالودرمانی روی پاها نزدیک به انگشتان پا به شکل چشمگیری بهبود می‌یابد. افزایش صفرای تند که گاه با سودا یا بلغم شور ترکیب شده است و در بافت‌ها و عروق پا رسوخ نموده و از دفع شدن باز مانده است علت این عارضه می‌باشد.

آرتریت روماتوئید، روماتیسم

در بسیاری از موارد زالودرمانی برای این‌گونه بیماران همراه با داروهای گیاهی لازم و در موارد معدودی بی‌اثر است. زالوها به همان ترتیب کلّی پشت گوش و سپس دست و سپس پا انداخته می‌شود. ممکن است فقط در مواقع دردناک نیاز به زالودرمانی باشد.


خون‌مردگی ناشی از شکستگی و لاغر شدن پا پس از گچ گرفتن

پایین‌تر از محل شکستگی زالو می‌اندازیم و در فواصل بین زالودرمانی مرتب پای لاغر شده را با روغن اسقیل یا با روغن‌های گرم دیگر مالش می‌دهیم.

فصل امراض مو، پوست و زیبائی

ریزش موی سر

داروهای پاک‌کننده منضج و مسهل استفاده کنید و از مصرف غذاهایی مانند سوسیس، کالباس، نوشابه، شیرینی‌جات قنادی، چربی و سرخ‌کردنی پرهیز کنید. زالوها را پشت گوش بیاندازید و با حفظ فاصله زمانی روی هر قسمت که ریزش مو بیشتر است هر بار چند عدد زالو بیاندازید.
شستشوی سر فقط با مخلوطی از سدر و مورد و روغن زیتون و سرکه انجام شود.
بهتر است تا 20 روز اول هر روز به حمام رفته و با سدر و مورد و روغن زیتون و سرکه سر را بشویند. بعد از 20 روز این شستشو را هروقت حمام می‌روند انجام دهند. هفته‌ای یک بار مقداری روناس و آرد نخود و قهوه و مورد به صورت پودر با زرده تخم خمیر کرده و روی سر ببندند. 2 تا 4 ساعت صبر کنند سپس بشویند.
هر شب با روغن زرده تخم‌مرغ مخلوط با پودر کندش قسمت‌های ریخته شده را مالش دهند. زالودرمانی را هر 3 ماه یک بار تکرار کنید، امّا داروی شستشوی سر و داروی مخلوط با زرده تخم‌مرغ را همیشه تا رسیدن به نتیجه مطلوب ادامه دهید.

انواع جوش‌های سر

داروهای منضج و مسهل اخلاط را با توجه به نوع خلطی که بیمار با آن درگیر است مصرف کرده و زالوها را پشت گوش‌ها و روی پوست سر می‌اندازیم و با مخلوطی از سدر و روغن زیتون و سرکه به عنوان تنها شوینده، سر را هر روز می‌شوییم.

کچلی

بیماری قارچی عفونی بسیار سرسخت و مسری است که بیشتر در کودکان و تا قبل از بلوغ شایع می‌شود. ضایعات بصورت گرد و برنگ سفید مایل به خاکستری است که گاه همراه با خارش می‌باشد.
درمان آن با داروهای گیاهی با ترکیباتی مانند سدر و مورد و حنظل و حنا و امثال آن در ترکیبات معین گیاهی و در کنار آن زالودرمانی کاملا ممکن و شفابخش است. تعداد و زمان انداختن زالوها از هفته‌ای یک بار یا 15 روز یک بار یا فواصل طولانی‌تر بسته به تشخیص و توان خون‌دهی بیمار می‌باشد. محل انداختن زالوها اطراف سر یا پشت گوش‌ها است.

داء الثعلب (ریزش ناگهانی مو)، بیماری روباه

بیماری روباه را با مصرف مسهل و منضج‌های دافع نیروهای غریبه (نیروهای غریبه همان ویروس‌ها و میکروب‌ها می‌باشند) مورد حمله قرار می‌دهیم و ضمادهای مخصوص را روی محل ریزش موها طبق دستور می‌اندازیم و مبادرت به زالودرمانی می‌کنیم زالوها به تعداد کم و با فواصل کم هرچند روز یک بار و با در نظر گرفتن توان بیمار روی محل
ریزش موها می‌اندازیم. نمونه‌های متعدد از کسانی که با این روش درمان شده‌اند در سندهای پزشکی موجود است.

 




:: موضوعات مرتبط: بیماری ها , بیماری های عضلانی و اسکلتی , بیماری های متفرقه , بیماری های پوست و مو زیبایی , موی سر و بدن , زالو درمانی , ,
:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 آذر 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








قالب وبلاگ